Henvisninger

HENVISNINGER


Hvis du ønsker  en henvisning til: fysioterapeut, psykolog eller speciallæge, bør du bestille en tid i klinikken, så vi kan vurdere hvad den bedste behandling til dig ville være.

FYSIOTERAPI


Angående fysioterapi, så er det også muligt at komme til fysioterapeut uden en henvisning fra lægen. Så får man bare ikke 40% tilskud fra sygesikringen, men skal betale den fulde pris selv.
Henvisningen til fysioterapeut skal bruges indenfor 2 måneder.
På sundhed.dk kan du se en liste over alle de fysioterapeuter som har ydernummer og hvor du derfor kan få tilskud med en henvisning.

PSYKOLOG


Angående henvisninger til psykolog er der nogle helt specielle kriterier man skal opfylde for at kunne få en henvisning til psykolog fra lægen. Hvis man falder uden for disse kriterier skal man selv betale hele honoraret til psykologen.
Du kan se kriterierne her:
https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/sociale-ydelser/sociale-ydelser/behandling/psykologbehandling/
På sundhed.dk kan du se en liste over alle de psykologer som har ydernummer og hvor du derfor kan få tilskud med en henvisning.
Hvis du leder efter en psykolog som er uddannet i kognitiv terapi kan du kigge på denne hjemmeside: www.sakt.dk

SPECIALLÆGER


Øre, næse og halslæger samt øjenlæger kræver ikke henvisning fra egen læge, men det gør de øvrige speciallæger. Derfor skal du have en tid først, så vi kan guide dig den rigtige vej videre i sundhedsvæsnet, når der er brug for det.
På sundhed.dk under "find behandler" kan du se en liste over alle speciallægerne.
Henvisningen til speciallæge skal være brugt indenfor 6 måneder.